Door de jarenlange ervaring in Tekla Structures (sinds 2001) zijn we samen met het programma meegegroeid en begrijpen we heel goed de fundamenten van de software. Dit biedt ons de mogelijkheid om ondersteuning aan te bieden aan minder ervaren gebruikers bij het maken van geavanceerde configuraties om repetitieve werkzaamheden toch op een eenvoudige en eenduidige manier te automatiseren.

Hierbij bekijken we altijd eerst de mogelijkheden van de software zelf om systemen op te zetten die de gebruikers dan kunnen aanwenden. Deze zijn het eenvoudigst aan te leren.  Zo kunnen wij de gebruiker de mogelijkheid bieden de opgezette systemen zelf te updaten voor gebruik in een nieuwe versie van Tekla Structures.

Indien nodig, kunnen we met behulp van zelf ontwikkelde .NET‑applicaties nog een stapje verder gaan. Door gebruik te maken van de open API van Tekla Structures kunnen we in vele gevallen tools ontwikkelen die repetitieve, tijdrovende handelingen kunnen vervangen.

Welke oplossing er ook voorgesteld wordt, dit gebeurt altijd nadat we ons hebben kunnen inleven in de werkwijze van de opdrachtgever.